News

FOTOSESIJU VEIDI

FOTOSESIJA

Fotosesijas ir veids kā radīt paliekošas atmiņas no dažādiem skaistiem un svarīgiem dzīves brīžiem, ko ievietot foto albumā vai ielikt kādā skaistā rāmīti. Vēl nesen, fotogrāfa pakalpojumi tika izmantoti tikai ļoti svarīgam dzīves mirklim kā kāzām, bet mūsdienās fotogrāfa pakalpojumi tiek izmantoti daudz un dažādiem dzīves mirkļiem kā - kristībām; dzimšanas dienas ballītēm gan bērniem, gan pieaugušajiem; grūtniecības laikam; ģimenes mirkļu iemūžināšanai un citiem svētkiem, mirkļiem.

Šajā bloga rakstā, esam aprakstījuši fotosesijas veidus, kas ir vispopulārākie mūsdienās kā arī, esam pievienojuši kleitas, kleitu komplektus, kas noderēs noteiktajam fotosesijas veidam.

 

#GAIDĪBU FOTOSESIJA

Punča fotosesija ir lielisks veids kā iemūžināt un nosvinēt šo tik īpašo gaidīšanas laiku. Grūtniecības fotosesija palīdz apzināties faktu, ka drīzumā gan mammu, gan tēti sagaida jauns dzīves posms, jo pasaulē ieradīsies jauna dzīvībiņa. Grūtniecības laika fotogrāfijas dos prieku gan jaunajiem vecākiem, gan radiem un paziņām, jo dalīšanās šajā īpašajā pieredzē cilvēkus satuvina.

Mums, MiniMeLook kleitu šūšanas darbīcā ir dažādas grūtnieču kleitas, kas būs piemērotas gan tikai fotosesijām dēļ kleitas tipa, kā arī tādas kleitas, ko var izmantot gan fotosesijām, gan arī vēlāk kādam citam dzīves mirklim, piemēram, apmeklējot kādas svinības.

minimelook.net-grutniecu-kleita-ar-slepi
minimelook.net-volanu-kleita-grutniecem
minimelook.net_grutniecu_kleita

 

#ĢIMENES FOTOSESIJA - MAMMAS&MEITAS FOTOSESIJA

Ģimenes fotosesijas ir lielisks veids kā atgādināt gan sev, gan saviem mīļajiem, par to, cik daudz jūs viens otram nozīmējat. Pēc ģimenes fotosesijas savā īpašumā var iegūt kvalitatīvas fotogrāfijas gan pašiem priekš sevis, gan arī lai parādītu un padalītos ar citiem – ar savu prieku. Fotogrāfējot ģimenes fotosesijas, noteikti iesakām arī radīt īpašas Mammas&Meitas bildes, jo mēs, kleitu šūšanas darbnīca esam radījuši daudz un dažādus kleitu komplektus, lai vienādās vai līdzīgās kleitās var sapucēties ģimenes dāmas.

minimelook.net-krasains-mammas-un-meitas-terpu-komplekts-vienradzis
minimelook.net-kleitas-ar-zvaigznem-lauma-mammai-un-meitai
minimelook.net-smaragdzalas-kleitas-mammai-un-meitai-bella-dekoretas-ar-perlitem-un-spalvam

 

#1. DZIMŠANAS DIENAS BALLĪTES FOTOSESIJA

Kad bērniņam tuvojas pirmā dzimšanas diena, ir vēlme to padarīt pēc iespējas īpašāku un atmiņās paliekošāku, bet tā kā bērniņš vēl nav tik liels, lai varētu atcerēties šo savu pirmo dzimšanas dienu, tad noteikti, labs veids, lai saglabātu šīs skaistās atmiņas ir fotosesija. Mazajām princesēm piedāvājam daudz dažādu veidu kleitas, lai sapucētos savai pirmajai ballītei - dzimšanas dienas ballītei. 

minimelook.net-princesu-kleitas
minimelook.net-roza-kupla-princesu-kleita
minimelook.net-pufiga_tilla_princesu_kleita
minimelook.net-zelta-fliteru-kleita

 

#ZIEMASSVĒTKU FOTOSESIJA

Aizvien populārākas paliek Ziemassvētku fotosesijas, kuru laikā iespējams iemūžināt šo brīnumaino gaidīšanas laiku individuāli, pāriem vai ģimenes lokā. Ziemassvētku fotosesijā galvenais uzsvars ir gaidīšanas laika īpašo izjūtu - prieka, laimes un gaišās cerības - virmošana gaisā. Fotogrāfijas, kas iegūtas Ziemassvētku fotosesijas laikā der kā apsveikumi, dāvanas saviem mīļajiem, ko uzdāvināt svētkos.

Arī, mēs, MiniMeLook, esam parūpējušies, lai šāda veida fotosesijām, Jūs varētu atrast piemērotas kleitas, kleitu komplektus gan lielām, gan mazām dāmām.

minimelook.net-bordo-krasas-tilla-kleitu-komplekts-eimija-mammai-meitai
minimelook.net-smaragdzalas-tilla-kleitas-beatrise-mammai-un-meitai
minimelook.net-princesu-kleitas/products/svetku-kleita-beta-ar-sudraba-krasas-fliteriem

Šie ir tikai nedaudzie fotosesiju veidi, kuros ieskatījāmies un piemeklējām piemērotas kleitas, kleitu komplektus no mūsu kleitu šūšanas darbnīcas klāsta. Bet Jūs vienmēr varat iepazīties ar visu plašo kleitu klāstu gan mūsu mājaslapā, gan sociālo tīklu platformās - Facebook un Instagram kā arī varat sazināties ar mums, lai uzzinātu, ko vēl varam piedāvāt.


Jūsu ‘’MiniMeLook’’