News

Modes tendences 2022

Modes tendences 2022

Šis laiks bijis un aizvien ir diezgan neparedzams itin visās jomās, tāds laiks ir arī modes pasaulē, jo stāvam starp ballīšu tērpiem un mājas apģērbu. Šajā neparedzamajā laikā nepieciešams gan spožs, gan klasisks, gan komfortabls izskats. Skatoties tendences, kas būs modē nākamajā gadā, var teikt tikai to, ka gads būs par drosmīgām un košām izvēlēm, kas noteikti liecina par pozitīvismu un optimismu. 

Esam sagatavojuši nelielu ieskatu modes tendencēs, kas būs aktuālas 2022. gadā.

 

Spīdumi, gliteri un fliteri

Izvēlies mirdzēt gaidāmajā 2022.gadā! Sāc Jauno gadu ar kādu smalku, fliteriem bagātu kokteiļkleitu un visa gada garumā tērpies dažādos apģērbu veidos, gan svārkos, gan kleitās, gan biksēs, gan žaketēs, kas dekorēti ar fliteriem, spīdumiem un gliteriem. Arī mūsu, ‘’MiniMeLook’’ kleitu šūšanas darbnīcā ir pieejamas dažādas kleitas ar fliteriem - gan Mammas&Meitas kleitu komplekti, gan arī princešu kleitas, kas dekorētas ar fliteriem. Mazam ieskatam pievienojām dažus variantus.

minimelook.net/fliteru-kleitas-mammai-meitai
minimelook.net/melnas-fliteru-kleitas
minimelook.net/zela-fliteru-kleita-meitenem
minimelook.net/zelta-fliteru-kleita-princesem

 

Mini svārki atgriežas

Mēs visi mīlējām mini svārkus deviņdesmitajos gados. Un, ja toreiz palaidāt garām šo tendenci, tagad ir īstais laiks atgriezties un parādīt savas kājas. Vēsākās dienās noteikti iesakām apvienot svārkus ar kādu kreklu un žaketi kā arī izvēlēties biezākas un siltākas zeķubikses.

Domājam, ka arī mini kleitas var būt piemērotas šai modes tendencei, tādēļ pievienojam arī dažus variantus, ko mēs, kleitu šūšanas darbnīca varam piedāvāt no mūsu kleitu kolekcijas.

minimelook.net//fuksiju-krasas-pufiga-tilla-kleita-ketija-meitenem
minimelook.net/isa-kleita-meitenem
minimelook.net/mint-krasas-kleitu-komplekts-mammai-meitai-ketija
minimelook.net/mammas-meitas-kleitu-komplekts

 

Jo krāsaināk, jo labāk

2022/2023 būs krāsaina sezona. Galvenais būt drosmīgiem un nebaidīties ietērpties dažādu krāsu apģērbos, kombinēt tos dažādās variācijās un eksperimentēt, līdz atrodas īstie toņi, kas piestāv vislabāk. ‘’MiniMeLook’’ piedāvājumā ir daudz un dažādas krāsainas kleitas, kas būs piemērotas, gan kādam īpašam dzīves mirklim, gan ikdienai. Esam pievienojuši dažus variantus, ieskatam.

minimelook.net/krasains-mammas-un-meitas-terpu-komplekts-vienradzis
minimelook.net/kleitu-komplekts-mammai-meitai
minimelook.net/princesu-kleitas/products/krasaina-asimetriska-tilla-kleita-tina-meitenem
minimelook.net/gara-meitenu-kleita

 

Šis ir bijis pavisam mazs ieskats modes tendencēs, kas būs aktuālas 2022.gadā, bet tas, ko gribam teikt - eksperimentējiet, esiet drosmīgi savās izvēlēs un noteikti Jums izdosies atklāt ko nebijušu, ko tādu, ko pat iedomāties nevarējāt, ka kas tāds, varētu piestāvēt Jums.


Jūsu ‘’MiniMeLook’’