News

Kāzu krāsu tencdences 2022

Kāzu krāsu tencdences 2022

Izvēlēties kāzu krāsu paleti it ne maz nav vieglākais lēmums. Lai iedvesmotu pārus, kas nesen ir saderinājušies un plāno savas kāzas, piedāvājam ieskatīties kāzu krāsu tendencēs. Gaidāms, ka 2022.gadā būs daudz neparastu krāsu tendences sākot ar klasiskajiem toņiem, līdz pat zaļiem un rozā krāsas toņiem.

Zaļās krāsas toņi

Noteikti jau pamanījāt, ka šī krāsa kāzās bija un ir aktuāla arī šajā gadā un tā nemaz netaisās atkāpties, jo arī 2022.gadā šī krāsa būs tik pat aktuāla. Vispopulārākais tonis ir - smaragdzaļā krāsa, tā pilnībā spēj pārveidot jebkuru telpu un var radīt sapņaini romantisku noskaņu. Kā arī, kurš gan teica, ka kāzu kleitai obligāti jābūt baltā krāsā, varbūt ir vēlme eksperimentēt un izvēlēties smaragdzaļu kāzu kleitu? Ja ne kāzu dienai, tad varbūt neoficiālajai daļai. 

Arī mūsu kleitu šūšanas darbnīcā ir pieejamas dažas smaragdzaļas tilla kleitas :

minimelook.net/smaragdzalas-kleitas
minimelook.net/garas-smaragdzalas-kleitas-ar-spalvam
minimelook.net/kuplas-smaragdzalas-tilla-kleitas

Violetas krāsas toņi

Violetā krāsa sāk atgūt savu tendenci būt par kāzu krāsu. Šī bagātīga, romantiskā krāsa ir pietiekami daudzpusīga, lai iederētos jebkurā gadalaikā vai kāzu stilā. Violetas krāsas izvēles gadījumā, kāzās lieliski iederēsies lavandu ziediņi, piemēram, dekorācijām pie mašīnām vai iekļaujot šos ziediņus ielūgumos.

Piedāvājam dažādu toņu violetas krāsas kleitas, kas, piemēram, varētu būt līgavas māsām.

minimelook.net/asimetriskas-violetas-kleitas
minimelook.net/mezginu-violetas-krasas-kleitas
minimelook.net/lavandu-krasas-kleitas
minimelook.net/violetas-fotosesijas-kleitas

Melnā krāsa

Izcelies no pūļa un izvēlies savās kāzās tumšās krāsas! Jūs joprojām varat vilkt savu balto kleitu, bet apdomājaties - varbūt Jūsu līgavas māsas varētu ietērpt melnas krāsas kleitās. Lai iepazīstinātu viesus ar kāzu krāsu, varat izvēlēties nosūtīt melnus kāzu ielūgumus un kāzu noslēgumā cienāt viesus ar melnu, noslēpumainu kāzu torti. Šobrīd, mūsu kleitu piedāvājumā ir vien dažas melnas krāsas kleitas, ko pievienojām zemāk.

minimelook.net/melnas-fliteru-kleitas
minimelook.net/volanu-kleitas

Pūderrozā krāsa

Pūderrozā krāsa ir tā, kas lieliski saskan ar tik daudzām krāsām, tāpēc mums ir aizdomas, ka šī krāsa joprojām būs milzīga tendence 2022. gadā. Pūderrozā rožu līgavas pušķis ir absolūti satriecošs! Šī krāsa rada maigu, romantisku noskaņu, kas lieliski var iederēties gan dekorācijas, gan kūkā, gan, piemēram, līgavaiņa kaklasaitē vai tauriņā un arī līgavas māsas blakus jaunajam pārim šādas krāsas kleitās varētu izskatīties satriecoši. 

minimelook.net/svetku-kleitu-komplekts-mammai-un-meitai-tina-puderroza-krasa
minimelook.net/mammas-meitas-kleitu-komplekts-greta-maigi-roza-krasa
minimelook.net/puderroza-kleitas
minimelook.net/pufigas-tilla-kleitas

Zila krāsa

Šī ir tik izteikta krāsa, un to var izmantot visos Jūsu kāzu aspektos. Mums šķiet, ka grezni un eleganti izskatītos, ja šī krāsa tiktu izmantota kāzu galdautos. Noteikti šo krāsu var iekļaut arī līgavaiņa uzvalkā un, protams, kāzu ielūgumos! 

Kā iedvesmai, pievienojām dažas zilās krāsas kleitas, ko iespējams var izmantot gan līgava, gan līgavas māsas, gan puķu meitenīte.

minimelook.net/tumsi-zilas-mezginu-kleitas
minimelook.net/kuplas-tilla-kleitas-tumsi-zila-krasa
minimelook.net/tumsi-zilas-tilla-kleitas-beatrise-mammai-meitai
minimelook.net/tumsi-zilu-mezginu-kleitas-misela-mammai-un-meitai
minimelook.net/kupla-princesu-kleita-beatrise-tumsi-zila-krasa

Šīs ir tikai dažas no daudzajām krāsu tendencēm, kas būs populāras nākamajā 2022.gadā, bet noteikti izvēloties kāzu krāsu, noteikti iesakam arī atbildēt uz jautājumiem - kas ir Jūsu mīļākā krāsa? kur norisināsies kāzu svinības? kādā gadalaikā notiks kāzas? un tādējādi apkopojot visas atbildes, izvēlēties to galveno un īsto krāsu.

Mēs, kleitu šūšanas darbīca Jums varam palīdzēt izveidot gan līgavas māsu kleitas, gan puķu  meitenītes kleitas, gan ir pieejamas īpašās grūtnieču kāzu kleitas. Bet, lai uzzinātu, ko vairāk, gan par iespējām, gan par kleitu piedāvajumu, noteikti iesakām sazināties ar mums.

Jūsu ‘’MiniMeLook’’