News

Fotostudijas Rīgā - Ziemassvētku fotosesijām

Fotostudijas Rīgā - Ziemassvētku fotosesijām

Ir pienācis gada pēdējais mēnesis - decembris un decembri asociējam ar Ziemassvētkiem. Ziemassvētki ir brīnumu laiks, kam gatavojas visi cilvēki – katrā logā iedegas lampiņas, veikalu skatlogos parādās svētku dekorācijas un pārdodās piparkūkas un šokolādes Ziemassvētku vecīši, gaisā dejo sniegpārslas un aiz loga paveras baltās sniega segas nosegtie māju jumti un sirdī jutāmas gaidas un prieks par drīzajiem svētkiem. 

Diezgan populāras ir kļuvušas arī Ziemassvētku fotosesijas, ko pat varētu dēvēt par vienu no Ziemassvētku vēstneiem. Fotosesiju laikā var iegūt mīļas, sirsnīgas un skaistas fotogrāfijas, ko vēlāk ir iespējams dāvināt saviem mīļajiem un radīt paliekošas atmiņas arī pašiem sev. 

Rīgā ir pieejamas daudz un dažādas fotostudijas, kurās var iemūžināt fotogrāfijas Ziemassvētku noskaņās gan individuāli, gan ģimenes lokā. Tālāk esam atlasījuši dažas fotostudijas, iespējams kāda no tām Jums iepatiksies un tieši tur vēlēsieties izveidot paliekošas atmiņas - Ziemassvētku fotogrāfijas.

https://www.kaspars-silins.lv/lv/ziemassvetku-fotostudija-2021/

http://babydreams.lv/ziemassvetku-fotosesija

https://www.facebook.com/LabaFotostudija/

https://www.facebook.com/fstudio.lv/

https://www.facebook.com/zh.photograpy/

https://www.facebook.com/putukrejums.svetki/

Un vai zinājāt, ka mēs ‘’MiniMeLook’’ piedāvājam nomāt svētku kleitas? Mums ir plašs nomas kleitu piedāvājums, ko piedāvājam iznomāt dažādām dzīves situācijām, bet pēc novērojumiem vispopulārākās ir - fotosesijas. Kleitu klāsts ir ļoti plašs un ja gadījumā neatradi kāroto, vienmēr var sazināties ar mums, lai uzzinātu vai ir pieejams kas vairāk. Ieskatam pievienojām dažas nomas kleitas. 

https://minimelook.net/collections/noma/products/stella-tumsi-zila-kleita-meitenei

https://minimelook.net/collections/noma/products/gara-roza-kleita-dzesika-meitenem

https://minimelook.net/collections/noma/products/mammas-un-meitas-vienadas-kleitas-sara-sarkana-krasa

https://minimelook.net/collections/noma/products/smaragdzalas-kleitas-mammai-un-meitai-keita

Vairāk tās var apskatīt mūsu mājaslapas sadaļā - ‘’noma’’ vai Facebook Minimelook_noma


Jūsu ‘’MiniMeLook’’