News

Krāsu tendences 2021/2022

Krāsu tendences 2021/2022

Krāsas ir neatņemama katras mūsu ikdienas sastāvdaļa. Krāsām ir vienreizējs spēks - ikkatra krāsa mums rada noteiktas emocijas - kā mēs jūtamies un domājam tās redzot.

Katru gadu cilvēki, kas cieši strādā ar krāsām, balstoties uz sabiedrībā notiekošajiem procesiem, tehnoloģiskām tendencēm un dažādām psiholoģiskām iezīmēm, mēģina izvirzīt savas prognozes gaidāmajām tendencēm krāsu pasaulē. 

Esam sagatavojuši nelielu ieskatu 2021./2022. gada krāsu tendencēs. Krāsu tendences svārstās no spilgtām krāsām līdz neitrāliem toņiem.

Kā pirmo krāsu apskatīsim - dzelteno - draudzīga, dzīvespriecīga un optimistisku emociju radīta krāsa, kas drūmā laikā liks pasmaidīt ikvienam, kas ieraudzīs šo krāsu. Krāsa rada iespēju  pakavēties atmiņās par siltu un saulainu laiku. Dzeltenā krāsa liecina par to, ka sievietes, kas to izvēlās savā garderobē, ir aktīvas un dzīvespriecīgas. Šī krāsa simbolizē darbību. Arī mūsu plašajā piedāvājumu klāstā var atrast šādas krāsas kleitas gan mazajām princesēm, gan Mammas&Meitas komplektus.

minimelook.net_mammas_meitas_vienadas_kleita
minimelook.net_kleitu_komplekts_mammai_un_meitai
minimelook.net_princesu_kleita_dzeltena_krasa

Pelēkā krāsa, varētu šķist, ka šī krāsa rada drūmu noskaņu. Bet tomēr - šādas krāsas izvēle  apģērbā rada dabisku un tajā pašā laikā izsmalcinātu izskatu.  Pelēkā krāsa rosina nosvērtību, uzticību un izturību. Dāmas, kuras tērpjas  pelēkā krāsas apģērbā, nereti atstāj gudras personas iespaidu. Arī, mēs MiniMeLook, piedāvājam aktuālās pelēkas krāsas kleitas dažādām dzīves situācijām - gan ģimenes fotosesijām, gan baby shower ballītēm, gan dzimšanas dienas ballītēm vai jebkuram citam svarīgam dzīves mirklim. 

minimelook.net_asimetrisku_kleitu_komplekts_mammai_un_meitai
minimelook.net_kleita_toposajam_maminam_peleka_un_balta_krasa
minimelook.net_fotosesijas_kleitas_mammai_un_meitai
minimelook.net_taisna_piegriezuma_kleitu_komplekts_mammai_un_meitai

Romantiskā, maigā un tajā pašā laikā neuzkrītošā - maigi rozā krāsa. Rozā krāsa liecina par sievišķību, maigumu, mātišķumu un  mīlestību. Šī krāsa piestāv gan mazajām princesēm, gan sievietēm. Mūsu kleitu šūšanas darbnīcā ir ļoti plašs piedāvājums rozā krāsas kleitām - gan topošajām māmiņām, gan mazajām princesēm, gan arī kleitu komplekti, kas paredzēti Mammai un Meitai. 

minimelook.net_mamas_meitas_kleitas_roza_krasa
minimelook.net_grutniecu_kleita_roza_krasa
minimelook.net_roza_mezginu_kleita_toposajai_maminai
minimelook.net_mezginu_kleitas_mammai_meitai
minimelook.net_eleganta_princesu_kleita

Arī sarkanā krāsa ir iekļauta šajā tendenču sarakstā. Šī krāsa simbolizē pašpaļāvību, drosmi, spēku, kaisli un enerģiju. Sarkanas krāsas apģērbu ieteicams vilkt, ja ir vēlme piesaistīt sev uzmanību. Uzvelkot sarkanas krāsas apģērbu tiek radīts pašpārliecinātas personības iespaids. Arī mēs piedāvājam šīs drosmīgās krāsas kleitas gan Mammu&Meitu komplektiem, gan mazo princešu kleitām, lai svētkos var izcelties un būt uzmanības centrā.

minimelook.net_svinigu_kleitu_komplekts
minimelook.net_greznu_kleitu_komplekts_mammai_meitai
minimelook.net_sarkanas_punktainas_kleitas_mammai_meitai

Esam snieguši pavisam nelielu ieskatu krāsu tendencēs, pievienojot atbilstošās krāsas kleitas no mūsu piedāvājuma klāsta. Taču gribam arī atgādināt, ka ne vienmēr ir jāseko kāda noteiktajām tendencēm, jo ne visiem viss var piestāvēt. Un ir jāizvēlas tikai un vienīgi tāds apģērbs, tādas krāsas, kurā Tu vislabāk jūties un tas arī Tev vislabāk piestāvēs.

Jūsu ‘’MiniMeLook’’