News

Modes tendences Ziemassvētkos

Modes tendences Ziemassvētkos

Straujiem sol̥iem tuvojas ģimeniskākie un sirsnīgākie svētki - Ziemassvētki. Kādos tērpos ietērpties šajos svētkos? Vai varbūt plānojas Ziemassvētku fotosesija, bet nav atrasti tērpi? 

Mēs esam izveidojuši bloga rakstu, lai pastāstītu par aktualitātēm izvēloties Ziemassvētku tēpus kā arī izveidojām  nelielu ieskatu ar kleitām, ko piedāvajam mēs.

Aktuāla tendence un ‘’modes kliedziens’’ tiek uzskatītas izteiksmīgas piedurknes - gan krokotas, gan balonveidīgas, gan ar dažādiem dekoriem, izšuvumiem, mežģīnēm vai brīvi krītošas. Mums ir daži varianti, ko Jums piedāvāt iedvesmojoties no šīs tendences. Piemēram, šis komplekts - minimelook.net_zelta_krasas_kleitu_komplekts_mammai_meitai zelta krāsas kleitas ar zvaigznēm un pufīgām tilla piedurknēm Mammai un Meitai. Vai arī šis komplekts minimelook.net_bordo_krasas_kleitu_komplekts Mammai un Meitai bordo krāsā, kur kleitas izgatavotas no tilla un dekorētas ar mežģīnēm.

Gliteri, fliteri un citi spīdumi. Šādu apģērbu izvēle noteikti piestāvēs Ziemassvētkiem. Piemēram, šīs kleitas, kas ir bēšā krāsā un papildinātas ar zelta krāsas fliteriem minimelook.net_gaisas_spidigas_kleitas_mammai_meitai Vēl viens variants - minimelook.net_roza_fliteru_kleitas_mammai_un_meitai Mammas&Meitas komplekts ar rozā fliteriem, šajās kleitās noteikti nepaliksiet nepamanītas.

Sarkanā un smaragdzaļā krāsa, šīs noteikti ir top Ziemassvētku krāsas. Mūsu piedāvājumā šādas kleitas ir plašā klāstā, piedāvāsim dažus no variantiem. minimelook.net_smaragdzaļa_sarkana_kleita_mammai_meitai

minimelook.net_mammas_meitas_kleitu_komplekti_zala_krasa_ar_perlitem

minimelook.net_sarkana_meitenu_kleita_ar_garu_slepi

Runājot par Ziemassvētku fotosesijām, mēs Jums varam piedāvāt lielisku risinājumi, lai ietaupītu Jūsu laiku un arī naudu. Piedāvājam nomāt svētku kleitas, gan mazajām princesēm, gan grūtniecēm, gan arī Mammas & Meitas komplektus. Iznomājot vairākas kleitas, Jums būs iespēja fotosesijas laikā mainīt savu tēlu, piemēram, no maigās, trauslās būtnes uz ko greznu un graciozu. Izklausās interesanti, ne? Lai iepazītos ar kleitu piedāvājumu, ko iznomājam, ieskaties mūsu mājaslapas sadaļā - noma vai Facebook lapā -  https://www.facebook.com/minimelooknoma/ vai arī sazinieties ar mums, lai uzzinātu, ko vēl varam piedāvāt.

Esam snieguši pavisam nelielu ieskatu mūsu kleitu plašajā piedāvājumā, tāpēc noteikti ieskaties un aplūko arī citas kleitas, ko mēs piedāvājam. Visu kleitu piedāvājumu varat aplūkot mūsu mājaslapā.

Jūsu ‘’MiniMeLook’’